tirsdag 23. juli 2013

Busslektyre #5

Jeg begynte på Dead Silencesøndag, siste bok i den paranormale serien om Violet Ambrose. Serien er skikkelig god; den er solid skrevet, har noen originale vrier, interessante og komplekse karakterer, en god famile, creepy skurker, en romanse som føles naturlig og ikke påtrengende. Dette er en "glemmer å gå av bussen"-bok for meg, så anbefales altså varmt! (Synd serien ikke har kommet ut på norsk)

The Last Echo hadde en spent slutt så det var interessant å se hvor Derting tok historien i Dead Silence, hun skuffet så absolutt ikke - med mindre man regner med skuffelsen over at dette er siste boka. Derting følger trådene hun lagt ut i de foregående bøkene, bringer inn ny og spennende informasjon og binder det hele sammen.

Derting er god på å skape grøss og ubehagelige skurker, og å balansere det med scener med familie, venner,en dæsj flørt og kjærlighet, humor og alvor.

Det var et interessant valg å ha en del ny informasjon om Violets bestemor og hvordan hendelser i hennes liv har relevanse for Violet komme i siste bok, men samtidig er det en god logikk i det og: de tre foregående bøkene var nødvendige for å danne rammen rundt det hele.

To av tingene jeg har likt best med denne serien er Violets forhold til familen henne, den støtten og kjærligheten hun får fra dem, og Violets forhold til vennene sine og utviklingen av forholdet til Jay (som er helt skjønn i hvordan han oppfører seg mot Violet).

2 kommentarer:

  1. Dette hørtes interessant ut. Takk for tipset =) Har lagt til serien i leselisten min og kommer vel til å lese den snart ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra! Håper du liker den. :-)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...