fredag 9. november 2012

Fremtidige favoritter #11: Gjett hva jeg fikk i postkassa!-versjonen

Bokelskerinnen har en ukentlig spalte kalt Fremtidige favoritter, hvor hun skriver litt om bøker hun ønsker seg, gleder seg til å lese og er spent på. Denne uken har jeg valgt å vise fram boka jeg fikk i postkassa i går. En bok jeg har gledet meg til i over et år: Days of Blood and Starlight av Laini Taylor.


Jeg gleder meg!

9 kommentarer:

 1. Jeg er skikkelig misunnelig, men sjeg må jo vente til den norske utgaven!!! Gleder meg til å lese hva du syntes om den!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er veldig, veldig fristet til å legge tilsies en bok jeg lovet å bli ferdig med over helga og hoppe rett på denne. Hmmmmm....

   Slett
  2. Start på denne,det er lov å legge tilsides andre bøker...enkelte bøker er køsnikere...sånn er det bare;-)

   Slett
 2. Jeg gleder meg innmari til å lese denne serien en gang. Har enda til gode å lese nummer 1 også, men den skal leses etter hvert.

  Av og til har man lov å legge alt annet til side når det kommer en bok man har gledet seg til. Da jeg fikk lese Kronprinsen av Alexandra Beverfjord, la jeg også alt annet til side.

  SvarSlett
  Svar
  1. Bok 1 er fantastisk så jeg har høye håp for bok 2. Novelletrioen til Taylor er også veldig, veldig god.

   Tror jeg må legge tilside den krimmen jeg leste på og starte på Days... :)

   Slett
 3. Rart at den der dårlige samvittigheta kommer snikende når man vurderer å skyve ei bok tilside til fordel for ei anna? Det er sånn for meg også, men det er jo ikke akkurat et svik det er snakk om! Livet er kort og består av ei evig rekke med valg og prioriteringer, sånn er det bare! Spis det ferske brødet og desserten først, sier nå jeg ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kankjse det litt fordi vi føler at vi inngår en slags avtale med forfatteren eller en som har anbefalt boka når vi begynner å lese den? Denne gangen kaster i hvertfall jeg meg over desserten! ;)

   Slett
 4. Gleder meg sånn til denne kommer på norsk!!!!!:) Skyve bøker til side for noe man har ventet på så lenge, helt klar og fullstendig lov:)Kos deg med boken!

  SvarSlett
  Svar
  1. Får håpe dere slipper å vente så mye lenger. :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...