torsdag 2. august 2012

Boktema hos Anette: Min sommerlesning


Og så var Boktema hos Anette tilbake! :-D

Denne uken er boktemaet hos Anettes bokboble bøkene vi leste i sommer, om de er de samme som vi planla å lese.Det blir nok nei for min del, jeg har ikke lest noen av bøkene jeg listet opp. Her er bøkene jeg leste istedet (begrenset til juli):


Får prøve meg på de planlagte bøkene i løpet av høsten. :)

12 kommentarer:

 1. Åh, så mange flotte bøker! Og det gjør jo ingenting at ting ikke blir som man tror i dette tilfellet ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, noen ganger gjør det ingenting at leseplanene ikke går som planlagt. :)

   Slett
 2. Oi,det var mange flotte bøker du har fått lest nå i sommer:-) Fifty shames of earl grey kunne jeg tenkt meg å lest, tror jeg hopper over "orginalene"

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har hatt en veldig god lesesommer. :) Fifty Shames er skikkelig morsom, kan anbefales.

   Slett
 3. Det var mange bøker du har fått lest. Det er noen fordeler med dårlig sommervær :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, regnværet er en god unnskyldning for å sitte inne og lese. :)

   Slett
 4. Her var det mange spennende bøker! Jeg endte også opp med å lese helt andre bøker enn det jeg hadde tenkt meg. Det er nesten sånn at hvis jeg lager en liste over hva jeg skal lese så kan du være sikker på at de bøkene ikke blir lest :-D Jeg er helt håpløs når det kommer til å planlegge lesning. Bøkene jeg leser velger jeg stort sett alltid ut fra lystprinsippet :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg gjøre som regel sånn med boklister jeg og. Står bøkene på en liste eller de må leses innen et visst tidspunkt (med mindre det er bøker jeg har lovt å lese) er det ofte andre bøker som frister mer. :)

   Slett
 5. Så mye du har fått lest :-) Jeg tror det er lurt å lese det man har lyst til der og da, og ikke låse seg for mye til bøker man må lese, da kan lesingen bli lite lystbetont. De siste månedene har jeg fulgt listene jeg har laget, men nå i august så har jeg nesten ingen faste bøker - eneste kriteriet er at jeg har lest om dem på andre bokblogger ;-) Ønsker deg en strålende helg, Ann Kristin!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er nok lurt å ikke låse seg. Da går det gjerne utover leselysten og man får ikke lest noen ting. Du får ha en flott søndagskveld og flott kommende uke, Silje. :D

   Slett
 6. Min liste ble også annerledes enn planlagt, men fikk lest to av dem i alle fall! Mange spennende bøker du har lest, Ann Kristin - god helg videre :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Mendet viktigste er at vi hadde fine lesesomre, ikke sant? :) Ha en fin søndagskveld. :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...