søndag 10. juni 2012

Vinner av New York Giveaway

Da har vinneren av New York giveaway'en blitt kåret av Random.org, og det er:

Astrid Terese

Gratulerer, Astrid Terese!

Som de fleste av dere gjettet var Harry Potter på tur opp på Preikestolen i Pinsen, hvor han og vennene koste seg i sola etter en svett tur opp fjellet. ;)

Her er et bilde av premien din:


Du får ett fire siders hefte autografert av nesten alle forfatterene som var på Apocalypsies-panelet, diverse swag som bokmerker, buttons, postkort og magneter, en maple syrup lollipop fra friluftsmarkedet i Union Square Park, en Statue of Liberty-badeand, et bærenett til minne om 50-års jubileet til A Wrinkle in Time, og tre leseeksemplarer det var en del snakk om i diverse køer på BEA: Falling Kingdoms av Morgan Rhodes, Origin av Jessica Khoury og The Last Dragonslayer av Jasper Fforde.

Håper du er fornøyd med premien, og hvis du sender adressen din på e-post (askine09@gmail.com) så får du den i posten i tide til sommerferien. :)

Vant du ikke denne gangen så fortvil ikke! I august blir det en mini-giveaway i forbindelse med utgivelsen av Dav Pilkeys nyeste Captain Underpants-bok. :)

6 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye til Astrid Terese for den flotte premien:-) ha en fin kveld videre:-)

  SvarSlett
 2. Gratulerer til den heldige!:) Ha en flott søndag!:)

  SvarSlett
 3. For en fantastisk premie :-) Gratulerer så mye til Astrid Terese, og så ønsker jeg deg en flott søndagskveld, Ann Kristin!

  SvarSlett
 4. Flott premie! Gratulerer til den heldige vinneren

  SvarSlett
 5. Ha ha...ja, nå forstod jeg hintet :) Gratulerer så mye til Astrid Terese med en fantastisk premie og tusen takk for at du arrangerte en så morsom giveaway!

  SvarSlett
 6. Fantastisk!!! Jippi, nå ble jeg glad! Det var en fantastisk premie, gjett om jeg gleder meg til å få den i posten :-)
  Tusen, tusen takk!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...