tirsdag 11. oktober 2011

Coveret til Bitterblue frigitt

Kristin Cashore, forfatter av de fantastiske bøkene Graceling og Fire, postet coveret til Bitterblue forrige uke (jeg er litt seint ute). Er det ikke nydelig? Boka kommer ikke før 1. mai neste år, men da er det ihverfall en dato å se fram til. :)

Kristin Cashore har noen av de vakreste coverene som i tillegg er relevante for historien boka forteller.

5 kommentarer:

 1. Kjempe fint cover.. Er denne boka i serie med de to andre??

  SvarSlett
 2. Alle tre bøkene er satt i samme verden, men kan leses uavhenging av hverandre. Bitterblue er satt i samme land som Graceling og Bitterblue dukket opp i den boka, men jeg tror ikke du må ha lest den først. Anbefaler selvfølgelig å gjøre det siden bøkene er så gode. :)

  SvarSlett
 3. Nydelig forside! Det er noe eget med bøker som har flotte covere. Merker iallefall med meg selv, at det bøkene jeg plukker opp først, er de med forsider som virkelig står ut. Man skal ikke dømme en bok på forsiden, men det gjør jeg fort likevel ;-)

  Spennende bøker!

  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 4. Et vakkert covert fanger oppmerksomheten. Jeg plukker også først ut de bøkene med iøyenfallende cover. Boka får noe ekstra når coveret er med å fortelle historien. :)

  Ha ei flott uke du og! :)

  SvarSlett
 5. Jeg gleder meg veldig til å lese denne boken etter at jeg leste Fire i år - en av de beste bøkene jeg har lest! Nydelig omslag!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...