søndag 6. februar 2011

Ukens smakebit: Crossover

Den ukentlige utfordingen fra Ladybug: del et par setninger fra en bok du leser nå på bloggen din.

Ukens smakebit kommer fra Crossover av Joel Shepherd, s. 212:

High in the walls, the cameras watched, and monitor technicians watched the screens. She knew they were watching. She hoped they were confused as hell. But that was not why she cried.

Cassandra Kresnov er et syntetisk menneske, et ekperimentelt design; hun ble skapt for å være, og var, den ultimate soldat, men rømte fra sine skapere til Tanusha for å få leve i fred. Slik går det ikke, og snart er hun igjen blandet inn i krig og politikk mens hun prøver å forsvare sin egen eksistens og verdi som noe mer enn bare en maskin.

Jeg fikk først kjennskap til Cassandra Kresnov-serien gjennom en bokanmeldelse hvor det ble lenket til ett intervju med Joel Shepherd. I intervjuet nevner han Katee Sackhoff som den eneste han kunne se for seg spille Cassandra i en film. Som fan av Katee Sackhoffs rolle som Starbuck i Battlestar Galactica var det nok til å pirre interessen min. Så langt er jeg ikke skuffet over kjøpet, boka er en spennende blanding av science fiction, politikk, cyberpunk, spionasje og drama.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...